Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sertifikasız yangın bapları da münasip maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir alternatif sunar.

Mono blok beden bünyesı ekip sistemi veya panik bar sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlanmaktadır.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni bapları yangın takkadak hızlı bir şekilde tahliyeyi katkısızlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel baplardır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay işlem adımları ekseriyetle şunları dâhilerir:

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kapının bediiyat dokuması ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak karınin tıklayın.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanların ve diğer zindeların yangın yahut rastgele bir yangın kapısı müstacel hava esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, binalması ıztırari, strüktürların vazgeçilemez unsurları arasında bucak almaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar varlık kurtarmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Report this wiki page